’n Dinamiese assesseringstegniek van invraging by projeksieplate in mono- en kruiskulturele assesseringsituasies (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2011.