Gemeentebou en die begeleiding van rouprosesse in ‘n konteks van omvattende verandering (stemme uit drie gemeentes van die NG Kerk se noordelike sinode) (Afrikaans) - Nel, Malan (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2011.