Voorbereiding van die pre-primêre kind op hospitalisasie: ‘n Spelterapeutiese benadering (Afrikaans) - Joubert, J.M.C. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.