Strategieë vir opvoeders van leerders met emosionele en gedragsbehoeftes binne insluitende onderwys, ontwikkel deur ŉ aksienavorsingsproses (Afrikaans) - Lubbe-De Beer, Carien (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2010.