Ondersoek na die invloed van die narkosetegniek (Ketamien plus Midasolam teenoor Sufentaniel) op breinskade tydens hartoperasies by die mens (Afrikaans) - Hugo, Johan M. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (MD)--University of Pretoria, 2003.