Vroue-erfreg in die Ou Testament met die boek Rut as vertrekpunt (Afrikaans) - Venter, P.M. (Pieter Michiel), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Old Testament Studies))--University of Pretoria, 2007.