'n Ondersoek na maatskaplike werkers in die Waterbergdistrik se kennis van bemarking van dienste (Afrikaans) - Van Heerden, Magda (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Social Work Management))--University of Pretoria, 2005.