Tussen epistemologie en hermeneutiek Edmund Husserl se bydrae tot die filosofiese hermeneutiek (Afrikaans) - Schoeman, Marinus J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2010.