Die benutting van projektiewe tegnieke ten opsigte van die moeder se emosionele belewenis van 'n miskraam (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.