Die gebruik van ontwikkelingskommunikasietegnieke om benadeelde voorskoolse leerders in 'n XiTsonga-gemeenskap te bemagtig (Afrikaans) - Snyman, M.E. (Martha Elizabeth) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Development Communication))--University of Pretoria, 2006.