Die rol van die liturgie in die fasilitering van 'n ontmoeting tussen God en "soekers" (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Theol))--University of Pretoria, 2010.