'n Bediening struktuurmodel as ondersteuningsmeganisme vir leierskap-identiteit voor die limen van herintegrasie in 'n gevorderde stadium van 'n communitas-fase : 'n prakties-toelogiese ondersoek (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.