Doelorientering, intra- en interpersoonlike verhoudinge by kompeterende sportdeelnemers (Afrikaans) - Steyn, Barend Johannes Marthinus (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2006.