'n Musikale model van koherensieverhoudings getoets aan die hand van J.S. Bach se Schübler-koraalvoorspele : 'n loodsstudie (Afrikaans) - Viljoen, Wim (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2009.