Emosionele behoeftes van die MIV/VIGS geaffekteerde Kleurlingkind in die middelkinderjare (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2006.