Veranderende tendense in die dokumentontwerp van Suid-Afrikaanse letterkundige tydskrifte van die 1960’s, 1980’s en 2000’s (Afrikaans) - Marais, Renee (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA)--University of Pretoria, 2006.