'n Vergelyking tussen Colin Rae en Christoph Sonntag se weergawes van die Boer-Hananwa-oorlog van 1894 (Afrikaans) - Bergh, J.S. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (History))--University of Pretoria, 2005.