Wes-Rand streek gesondheidsklinieke as konteks vir vroeë kommunikasie intervensie (VKI)(Afrikaans) - Louw, Brenda (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MComm Path)--University of Pretoria, 2009.