Stilistiese interpretasie van Christopher Norton (1953- ) se Microstyles vir klavier as vertrekpunt vir improvisasie (Afrikaans) - Hinch, John de Courteille (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DMus)--University of Pretoria, 2009.