Senior nie-moedertaalleerders se ingesteldheid teenoor die voorgeskrewe gedigte en onderrigmetodes vir Afrikaans Eerste Addisionele Taal in die hoërskool (Afrikaans) - Ohlhoff, Heinrich (Carl Heinrich Friedrich) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Afrikaans))--University of Pretoria, 2007.