Die letterkundige werke van die Suid-Afrikaanse komponis Stefans Grové en die verband daarvan met sy musiek (Afrikaans) - Van der Mescht, Heinrich Hermann (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus (Music Science))--University of Pretoria, 2007.