Die invloed van meerdere avontuur-gerigte ervaringsleerprogramme (AEL) op die retensie van indiwiduele gedragsveranderings : ‘n gevallestudie (Afrikaans) - Goslin, Anneliese E. (Anna Elizabeth) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2007.