’n Nuwe taal vir ’n nuwe tyd – verskuiwing in die kommunikasie van die evangelie binne ’n hedendaagse konteks (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2010.