Teologiese motiewe vir 'n missionêr diakonale bediening van die kerk : op weg na 'n begronding van die missionêr diakonale ekklessiologie (Afrikaans) - Kritzinger, J.J. (Johan Jakob) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Science of Religion and Missiology))--University of Pretoria, 2006.