'n Kerkhistoriese en kerkregtelike studie van die kerkverenigingsproses in die NG Kerkfamilie (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Church History and Church Polity))--University of Pretoria, 2006.