Die historiese agtergronde van die Hongaars-Afrikaanse predikantefamilie Papp (Afrikaans) - Botha, S.J. (Schalk Jacobus), 1936- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Church History))--University of Pretoria, 2006.