Die aard, omvang en impak van mikrolenings op die maatskaplike funksionering van lede van Korrektiewe Dienste (Afrikaans) - Van Heerden, Magda (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (EAP))--University of Pretoria, 2005.