Die assessering van die probleme wat onderwysers binne klasverband ervaar en hul behoefe aan die benutting van 'n spelterapeut (Afrikaans) - Yssel, J.M. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSD (Play Therapy))--University of Pretoria, 2005.