'n Linguistiese ondersoek na die tradisionele kleurterme van Noord-Sotho (Afrikaans) - Taljard, Elsabe (Elizabeth) (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (M A (African Languages))--University of Pretoria, 2005.