'n Prakties-Teologiese ondersoek na die kerklike jaar in die prediking van die Nederduitse Gereformeerde Kerk (Afrikaans) - Vos, C.J.A. (Casparus Johannes Adam), 1945- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Practical Theology))--University of Pretoria, 2005.