Ds. Jac van Belkum (1851-1933) : Nestor van die Nederduitsch Hervormde Kerk van Afrika : 'n teologies-historiese studie (Afrikaans) - Botha, S.J. (Schalk Jacobus), 1936- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DD (Church History and Church Polity))--University of Pretoria, 2002.