Die rol van persoonlikheid en streshanteringsvaardighede by pasiente met fibromialgie sindroom (Afrikaans) - Scholtz, J.G. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MSc (Medical Applied Psychology))--University of Pretoria, 2006.