'n Intra-vergelykende verkenning van die gebruik van simboliese materiaal in projeksieplate met kinders (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd)--University of Pretoria, 2008.