Fisieke instandhouding en wetstoepassing: 'n Impakstudie op die Suid-Afrikaanse Polisiediens (Afrikaans) - Kruger, P.E. (Pieter Ernst) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Human Movement Science))--University of Pretoria, 2003.