Die skrifbeskouing van die vroeë kerkvaders uit Afrika (veral Tertullianus en Augustinus) en hulle relevansie vir Suidelike-Afrika (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Church History))--University of Pretoria, 2007.