Die ekklesiologiese begrippe "sigbare en onsigbare kerk" in die Drie Formuliere van Enigheid teen die agtergrond van die AP Kerk se kerkbegrip (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA (Research in Practical Theology))--University of Pretoria, 2007.