Die ontstaan en ontwikkeling van die Afrikaanssprekende Gereformeerde Kerke in die Goudveld (1946 – 1961) : ‘n historiese perspektief (Afrikaans) - Hofmeyr, J.W. (Johannes Wynand), 1947- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Church History and Church Polity))--University of Pretoria, 2006.