Koinonia as teologiese raamwerk in Paulus se hantering van die probleemkwessies in 1 Kor 5-6 en 8:1-11:1 (Afrikaans) - Van der Watt, J.G. (Jan Gabriel), 1952- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (New Testament Studies))--University of Pretoria, 2006.