Die ontwikkeling van 'n aanlegtoets vir die leerarea rekenaarstudie as hulpmiddel by voorligting (Afrikaans) - Jacobs, L.J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Educational Guidance and Counseling))--University of Pretoria, 2005.