'n Geïntegreerde gesinsterapeutiese werkwyse met hersaamgestelde gesinne (Afrikaans) - Jacobs, L.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Learning Support, Guidance and Counseling))--University of Pretoria, 2005.