'n Ondersoek na die rol van die skoolhoof as veranderingsagent in finansiële skoolbestuur (Afrikaans) - Conradie, J.J. (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil (Education Management))--University of Pretoria, 2006.