'n Analise van styl, struktuur en tegniese problematiek in die klaviermusiek van Luigi Dallapiccola (1904-1975)(Afrikaans) - Stanford, H.J. (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2010.