Ondersoek na vingersettingpraktyke van J.S. Bach se tydgenote en die toepassing daarvan op sy klawerbordwerke - Viljoen, Wim (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MMus)--University of Pretoria, 2011.