'n Evaluering van die Universiteit van Pretoria se voorligtingsverrykingsprogram te Eersterust (Afrikaans) - Malan, Francine (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Vocational Orientation Pedagogics))--University of Pretoria, 2006.