'n Bestuursplan vir 'n onderwysbestuurskursus deur middel van interaktiewe televisie-onderrig (Afrikaans) - Van der Bank, Anna Johanna (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MEd (Educational Management))--University of Pretoria, 2006.