Stedelike Afrikaanssprekende verbruikers se houding, voorkeur en selfgelding ten opsigte van Afrikaanse bemarkingskommunikasie (Afrikaans) - Van Heerden, Cornelius Hendrik, 1957- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD)--University of Pretoria, 2009.