Informatievaardig worden in het onderwijs, een informatiewetenschappelijk perspectief : een vergelijkende gevallenstudie in Nederland en Zuid-Afrika (Nederlands) - Boon, J.A. (Johannes Anton) (University of Pretoria, 2013)
Thesis (DPhil)--University of Pretoria, 2005.