'n Vergelykende kwalitatiewe beskrywing van die ontwikkelingstadia van Erik Erikson en Chakra-ontwikkeling (Afrikaans) - Du Preez, Elizabeth (University of Pretoria, 2013)
Dissertation (MA(Couns Psych))--University of Pretoria, 2005.