Die organisasie-vaardighede van die leerder met spesifieke leergestremdheid in die sekondêre skoolfase (Afrikaans) - Bouwer, A.C., 1946- (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Educational Psychology))--University of Pretoria, 2006.