'n Gesinsekologiese benadering tot die oordra van waardes en waardeprioriteite onder bepaalde jong Suid-Afrikaanse volwasse vroue (Afrikaans) - Botha, Priscilla (University of Pretoria, 2013)
Thesis (PhD (Consumer Sience))--University of Pretoria, 2005.